APK

Young woman using her tablet computer while traveling by train

CoTrain APK

CoTrain APK is een functioneringsgesprek voor ondernemers

Zit u nog op het juiste spoor?

Ieder voertuig moet regelmatig schoongemaakt en nagekeken worden om optimaal te blijven functioneren. Voor auto’s is er de APK-keuring. Ook voor treinen, de rails en het proces van logistiek en planning eromheen is een regelmatige check  van het onderhoud en toezicht op kwaliteit noodzakelijk. Het zorgt ervoor dat de treinreis gesmeerd verloopt.

Focus op uw doel

De APK van CoTrain is het functioneringsgesprek voor ondernemers. Een persoonlijke service- en onderhoudsbeurt, waarmee u uw doel(en) scherp voor ogen houdt. U bekijkt samen met CoTrain of u beschikt over de juiste en voldoende bagage. En waar eventueel onderhoud, een overstap of bijstelling van een wissel nodig zijn. De APK is een vertrouwelijk gesprek , waarmee u direct verder kunt.

Het helpt u bijvoorbeeld bij een betere balans tussen werk en privé, meer focus op uw reisdoel en daarmee op weg naar het beoogde succes.

 

“Coby heb ik leren kennen als een gedreven vakvrouw. Ze heeft een APK gedaan in mijn bedrijf. Dit doet ze door de goede vragen te stellen, te luisteren, te analyseren en te adviseren met haar brede en ruime ervaring. Ze geeft inspiratie en creëert energie. Daar is geen woord teveel mee gezegd!”

Jeanine Geijtenbeek Mediation & Coaching