Coaching

 

Train stationDe werkcoupé: Organisatie coaching

CoTrain abonnement
Stress en spanning zijn de belangrijkste veroorzakers van een hoger ziekteverzuim en van een lagere productiviteit. Speciaal voor het MKB biedt CoTrain een abonnement waar meerdere personen binnen één organisatie gebruik van kunnen maken. CoTrain helpt zowel leidinggevenden als medewerkers hun knelpunten bespreekbaar te maken. Of het nou gaat over ontwikkelingen binnen de organisatie, de afdeling of thuis. Altijd objectief, vertrouwelijk en laagdrempelig.

CoTrain externe vertrouwenspersoon en coach
Zet CoTrain in als objectieve, externe vertrouwenspersoon en coach. Je toont daarmee betrokkenheid en je geeft medewerkers extra aandacht. Als (personeels)manager krijgt u steun en medewerkers voelen zich meer gewaardeerd. Uw resultaat: een succesvollere onderneming met meer tevreden medewerkers.

CoTrain is er ook voor het middle management. Coby de Groot helpt MT-leden bij het leidinggeven. Bijvoorbeeld met advies over een effectieve structuur in de afdeling en ontwikkelingen op organisatorisch gebied. Niet harder, maar slimmer werken!

 

Coaching2

Individuele business coaching

CoTrain geeft persoonlijk reisadvies

Bij CoTrain kunt u ook terecht voor (individuele) business coaching.

In vijf sessies, verspreid over een jaar, gaat u samen met CoTrain dieper in op zaken als: bedrijfsvoering, financiën en samenwerking. Verborgen talenten, time management en netwerken. De eigen belemmerende overtuigingen en persoonlijke vaardigheden. Deze coaching kunt u zowel individueel als in een kleine groep volgen.

De individuele business coaching ná de APK geeft nog meer focus op uw reisdoel. De individuele  business coaching is echter ook goed te volgen los van de APK.

CoTrain fungeert graag als uw coach- en sparringpartner op weg naar meer succes.

 

“Dank voor de goede coaching die ik van jou heb gehad voor mijn verdere ontwikkeling als adviseur en als mens. Juist op het gebied van het ontwikkelen van vaardigheden en het samenwerken binnen een team. Ik moet je zeggen dat het een verrijking voor me is geworden!”

Anton Bonte, Flexis Groep

 

“Wij hebben Coby leren kennen als een gedreven coach; zeer sensitief en met een goed gevoel voor sturing op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Ze is zeer deskundig en bovendien een warme persoonlijkheid. Door haar gedrevenheid en enthousiasme  weet ze goed te motiveren en cliënten weer op het juiste spoor te zetten. Wij wensen haar dan ook alle succes toe”.

Leon Luijt, Supergarant Zorg