CoTrain

Cargo train platform at sunset with container

CoTrain voor ondernemers die zakelijk en privé verder willen

Coby de Groot is de meest energieke business coach in de regio. Met haar nuchtere en inspirerende manier van coachen en begeleiden weet zij iedere ondernemer op een hoger niveau te krijgen. Heeft u het gevoel stil te staan? Coby de Groot brengt u in beweging. Ze helpt u om de wissel in de correcte stand te zetten of de juiste overstap te maken. Dat doet ze op haar eigen manier, met haar no-nonsense mentaliteit en doortastende aanpak. Ze houdt u een spiegel voor en is confronterend, maar altijd opbouwend, met respect en vertrouwen.

Wat houdt u nog tegen om op reis te gaan? Vaart te maken?
CoTrain – de Zakelijke Versneller

“Plezier en kennis versterken elkaar en zorgen voor een positieve spiraal, de juiste ontwikkeling en instelling. Op basis van DRIVE – FOCUS en SUCCES.” – Coby de Groot

break

eigendom deBeeldredacteur

Coby de Groot

Coby de Groot (1954) is een door passie gedreven en door intuïtie geïnspireerde coach voor ondernemers die zakelijk en privé verder willen.

In 2007 richtte Coby haar bedrijf CoTrain op met als doel zoveel mogelijk mensen te helpen méér plezier uit hun leven en werk te halen. De naam CoTrain staat daarom voor: samen ontwikkelen.

break

Missie en Visie van Coby de Groot:

“Zoveel mogelijk mensen in contact brengen met hun nog (ongekende) positieve talenten. Leef en werk vanuit pure passie en plezier en je bereikt meer dan 100% kwaliteit.”

Privé
Coby (1954) is gelukkig getrouwd en heeft, uit een eerder huwelijk, drie geweldige volwassen kinderen: twee dochters, een zoon en inmiddels drie  geweldige kleinzonen en twee fantastische kleindochters.
Coby is een ‘selfmade’ woman, die na haar scheiding in 1997 en na tweeëntwintig jaar thuiswerk weer aan het werk ‘moest’. Met veel motivatie en doorzettingsvermogen heeft zij ruim tien jaar gewerkt bij diverse organisaties, afdelingen, teams en leidinggevenden. Zo ontwikkelde ze zich van stagiaire tot secretaresse voor directie en MT.

Studie Coaching & Counseling
Zij is nauw betrokken geweest bij verschillende (re)organisatietrajecten, begeleiding en ondersteuning van medewerkers met betrekking tot hun functiewijzigingen en/of ontslag. Uiteindelijk werd ook haar functie opgeheven. Vanuit die ervaringen en betrokkenheid heeft Coby haar sociale talenten en vaardigheden verder ontwikkeld door een studie te volgen voor Coaching & Counseling.

Levenservaring
Op haar levenspad deed Coby veel ervaring op bij uiteenlopende levens-, werk-, relatie- en gezinsvraagstukken. In haar nabije omgeving en familie heeft zij ook te maken (gehad) met rouw- en verliesverwerking. Niet alleen op het gebied van ernstige ziekte, terminale zorg, overlijden of nazorg. Maar ook bij verlies van lichaamsdelen door amputaties en/of lichamelijk functioneren.