CoBrain (MasterMind)

COBRAIN (MasterMind)

Wat is het? Wat levert het me op? En wat kost het?

Wat is het?
IMG_4472CoBrain MasterMind is een maandelijkse bijeenkomst van kleine groepen ambitieuze Zelfstandige Ondernemers met als doel het structureel onderhouden en verder ontwikkelen van de opgedane kennis en vaardigheden.

In deze bijeenkomsten helpen en ontwikkelen ondernemers elkaar door elkaars vraagstukken gezamenlijk te bespreken.
Door de samenstelling van de groepen klein te houden, het commitment om structureel deel te nemen, een positieve bijdrage te leveren en elke bijeenkomst 100% te participeren en 100% betrokken te zijn, wordt een sterke en intense band met elkaar opgebouwd die zorgt voor ongekende resultaten.

CoTrain houdt jou en de groep scherp en daagt je uit. Want de bijeenkomsten worden natuurlijk professioneel (be)geleid en gefaciliteerd door CoTrain.

Veel van dergelijke initiatieven zie je na korte tijd helaas vaak sneuvelen.
Dat komt volgens ons omdat veelal een duidelijk doel, écht commitment, structuur en professionele begeleiding ontbreken.
En daarom heeft CoTrain gekozen voor deze opzet, waarbij:
1. er in kleine groepen wordt gewerkt zodat iedereen voldoende aan bod komt om zijn hulpvraag te kunnen behandelen en input te kunnen leveren;
2. de kleine groepen een jaar lang zoveel mogelijk in gelijke samenstelling met elkaar werken waardoor een hechte en intense band kan ontstaan die voor een extra dimensie in resultaat zorgt;
3. deelnemers zich dus ook een jaar voor deelname commiteren, na een proefperiode van maximaal drie maanden.


Wat levert het me
op?
Deelname aan de CoBrain MasterMind van CoTrain betekent: “alles wat IK kan, kunnen WIJ beter”! Je kunt dus profiteren van de kennis van de groep en de inbreng en betrokkenheid daarbij van CoTrain. Out-of-the-box…

Daarnaast leveren de bijeenkomsten je nieuwe energie op, nieuwe inzichten en kennis en ervaar je de stuwende krachten vanuit je ‘ondernemende zelf’.

Eén goed idee, één briljant plan, één commerciële actie van jou die door de groep met hun netwerk wordt gedeeld kan heel veel opleveren.


Wat kost het?
Je commitment, je participatie, je eerlijkheid en betrokkenheid moeten 100% zijn!
Eén voor allen en allen voor één…

Klik voor een prijsopgave op onderstaande button “Aanmelden”. Coby de Groot neemt contact met je op.

aanmelden

 

ALTERNATIEF

Als alternatief voor deelname in groepen of additioneel kan ook gekozen worden voor ‘individueel periodiek onderhoud’.
Dit zijn 1, 2, 3, of 4 individuele gesprekken per jaar van ongeveer anderhalf uur, waarin onder meer de voortgang en ontwikkelingen besproken worden en naar nieuwe mogelijkheden wordt gekeken.

 

 

 

Geef een antwoord