Succesvol Ondernemen

SUCCESVOL ONDERNEMEN:

Wat is het? Wat levert het me op? En wat kost het?

Wat is het?
training1

Professioneel Ondernemen is een training waarmee jij je ondernemersvaardigheden snel, praktisch en doeltreffend kunt verbeteren. In deze training, die in vijf dagdelen wordt gegeven, worden vooral veel marketing- en business strategieën behandeld die eenvoudig en snel in de praktijk kunnen worden gebracht. Daarnaast komen zaken als bedrijfsvoering, financiën, samenwerking, verborgen talenten, Time Management, netwerken, persoonlijke belemmeringen en vaardigheden aan de orde.

Deze training wordt zowel individueel als in kleine groepen gegeven.

 

Wat levert het me op?
Deze training levert je snel praktische kennis op om je zakelijke en persoonlijke doelen te kunnen realiseren. Een aantal academisch opgeleide deelnemers (MBA, bedrijfskundigen, juristen) noemde deze training “een op de praktijk gerichte MBA opleiding”. Anders dan met de door hun gevolgde theoretische opleidingen, konden ze met de training Professioneel Ondernemen de vertaalslag maken naar de praktijk en boekten daarmee fantastische resultaten. Dit geldt ook voor niet academisch geschoolde deelnemers.
De training is dus geschikt voor alle zelfstandige ondernemers, ongeacht de vooropleiding.

Als je de overgedragen kennis in de praktijk brengt, levert het je naast die verkregen kennis en inzichten ook veel meer plezier in het ondernemen op … maar leuker: ook meer klanten, meer omzet, meer vrijheid, meer vrije tijd en een betere life-work balans …

 

Wat kost het?
MBAAls investering heb je 5 dagdelen tijd voor de training vrij te maken. Daarnaast vragen we 100% participatie, betrokkenheid en eerlijkheid.
En natuurlijk interactie, veel interactie!

 

Klik voor een prijsopgave op onderstaande button “Aanmelden”.

Coby de Groot neemt contact met je op.

 

aanmelden

 

 

Geef een antwoord