MasterMind

Covered railway station

CoTrain MasterMind – Let your business grow!

Speciaal voor ambitieuze ondernemers biedt CoTrain de MasterMind groepen aan. Zie het als een business ticket naar succes.

Een MasterMind groep is een vaste groep van max. 6 ondernemers. Zij komen maandelijks bijeen om hun kennis en vaardigheden te onderhouden, te delen en verder te ontwikkelen. Deze ondernemers helpen elkaar naar een hoger level en sneller, beter resultaat te behalen.  CoTrain begeleidt de groep, houdt de deelnemers scherp en daagt ze uit. Met succes voor de totale groep én ieder lid apart.

Verbinden in ondernemerschap is voor iedere ondernemer zó belangrijk: durf te vragen!

Optimaal resultaat

De exclusieve MasterMind-groepen bestaan in drie niveaus:

  • BASIC voor startende ondernemers tot maximaal twee jaar ervaring
  • ADVANCED voor ondernemers met ruime(re) ervaring
  • PRO voor ondernemers met zeer ruime ervaring

U werkt dus altijd op uw eigen niveau met gelijkgestemden verder.

Deelname in een MasterMind-groep is niet vrijblijvend. Een inspanningsverplichting is voor ieders succes belangrijk. Dat betekent dat deelnemers steeds aanwezig zijn en actief participeren. Vooraf bekijkt CoTrain in welke groep een ondernemer het beste past. Zo behaalt u optimaal resultaat.

 

“Ik zit bij Coby in een MasterMind-groep. Coby is één brok energie. Een fantastische persoonlijkheid, die heel goed luistert en je leert om kritisch te kijken naar je eigen onderneming. Niet alleen op korte termijn, maar ook op langere termijn. Ze heeft mij onder andere geleerd om mijn plannen en ideeën concreter te maken en er vervolgens naar te acteren.”

Asha Gaalman Fotografie