Aanbevelingen

Aanbevelingen

De CoTrain-APK die Coby mij enkele weken heeft afgenomen beveel ik van harte aan aan collega-zelfstandige ondernemers. Zowel de kernachtige vragenlijst zelf als de zorgvuldige en niets aan het toeval overlatende manier waarop Coby dóórvraagt en zaken samenvat hebben mij heldere aanknopingspunten en vooral veel energie gegeven om mijn Argenta Consult krachtiger in de markt te zetten. 11 mei 2014, Margriet van Kampenhout , klant van Coby de Groot

Laatst heb ik bij Coby een “Business APK” ondergaan. Je wordt als ondernemer even op ‘de brug’ gezet een doorgemeten. Kijken waar het rammelt, of je olie lekt en of je banden nog op spanning zijn. Het was een waardevolle sessie vooral omdat ik helderheid kreeg over 1 specifieke beslissing die ik nog niet had genomen (en nu dus wel) die van invloed is op de ontwikkeling en vooral de groei van mijn bedrijf. Coby is een integere tactvolle coach met een no-nonsense, recht-door-zee aanpak. Aan te raden aan iedere ondernemer die zijn ondernemerschap eens onafhankelijk wil laten ‘keuren.
6 mei 2014, Paul van Aarle  was een klant van Coby de Groot.

Het idee om van tijd tot tijd een APK uit te voeren is zo gek nog niet!
Door met Coby de Groot in gesprek te gaan kunnen ondernemers weer een goede balans vinden tussen werk en prive en bewuster afwegingen maken in wat ECHT belangrijk is.
Voor mij werkt het goed om met een ander in gesprek te zijn over focus en evenwicht. Coby’s gestructureerde APK aanpak is waardevol!
7 april 2014, Dorus Duchâteau was een klant van Coby de Groot.

Ik heb Coby ontmoet tijdens een van haar inspirerende workshops. Sindsdien heb ik haar leren kennen als enthousiast en betrouwbaar persoon. Ze staat klaar voor iedereen die ondersteuning nodig heeft, zowel privé als op zakelijk gebied. Als coach weet ze mensen voortdurend te inspireren en motiveren. Recent heb ik een Quick Bedrijfsscan laten uitvoeren door Coby. Door de scan heb ik duidelijke doelen kunnen stellen voor mijn onderneming en handvatten gekregen om uitdagingen aan te gaan. Na een gesprek met Coby kun je de rest van de wereld aan, een echte zakelijke versneller! Ik wil Coby graag aanbevelen aan iedereen die wil ontwikkelen en groeien op persoonlijk en/of professioneel vlak. 28 februari 2014, Daniëlle de Best  werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Coby de Groot.

Tijdens de APK 0-meting van CoTrain wordt jij en je bedrijf een spiegel voorgehouden. De vragen zijn zeer direct en geven je inzicht van: je bedrijf, gedrag en toekomst. Ik was erg blij met het gesprek. Ik kan iedereen die al een paar jaar bezig is dit aanraden.
6 februari 2014, Meggie Janssen werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Coby de Groot.

Coby de Groot biedt met haar onderneming CoTrain een uitgebreid aanbod aan coaching en counselling diensten voor ZZP’ers en MKB’ers, zoals de door haar ontwikkelde APK voor ZZP’ers en haar Mastermind groepen. Coby beschikt over het intuïtieve vermogen, precies in te schatten waar haar cliënten behoefte aan hebben. Met haar praktische, oplossingsgerichte aanpak weet zij haar cliënten te inspireren en te motiveren en (weer) op het juiste spoor te brengen. Dankzij Coby’s levenservaring en empathisch vermogen weet ze zich uitstekend te verplaatsen in haar cliënten. Ze komt steeds feilloos tot de juiste analyse en weet haar cliënten precies de juiste handvatten aan te reiken die leiden tot meer inspiratie, motivatie en focus. Precies op het juiste moment heeft Coby mij weer nieuwe inspiratie en focus gegeven, waarmee ik zowel in mijn persoonlijke als in mijn zakelijke leven concrete stappen kan maken. Ik beveel haar van harte aan!
1 augustus 2013, Andrea Pronk-De Palm  werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Coby de Groot.

Ik heb bij Coby de APK-training voor de ZZP’er gedaan. En ik zit nu in haar Mastermind Groep 1. Coby is één brok energie, een fantastische persoonlijkheid, die heel goed luistert en je leert kritisch te kijken naar je eigen onderneming. Niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn. Zij heeft mij onder andere geleerd om mijn plannen en ideeën concreter te maken en er vervolgens naar te acteren. Dank je, lieve Coby!
10 mei 2013, Asha Gaalman was een klant van Coby de Groot.

Ik heb de APK cursus bij Coby kunnen volgen en deze is mij zeer goed bevallen en kan het ook aan iedereen aanbevelen. Niet alleen op zakelijk vlak is zij een uitermate kundige coach, zeker ook op persoonlijk vlak. Ze heeft me geleerd mijn doelen te stellen en hoe deze te behalen. Ook de verdeling van je tijd, je acquisitie voeren en je persoonlijke groei komen aan de orde. Deze cursus bevat o.a de juiste ingrediënten voor een juiste balans tussen werk en privé. Kortom, ik heb een zeer leerzame tijd gehad, dank je wel hiervoor!!
11 maart 2013, Madelon Veldkamp was een klant van Coby de Groot.

APK functioneringsprogramma voor ZZP: de term dekt niet de lading. Want ja, alles is nagekeken en bijgesteld, elk aspect wat nodig is om als ZZP-er m’n werk uit te kunnen voeren. Maar de meerwaarde is het ontdekken van de brullende motor onder de motorkap, die staat te popelen om vooruit te mogen. Met dank aan Coby! Ik ben inmiddels ook gestart met de CoTrain MasterMind Groep.
6 maart 2013, Margo Bravenboer was een klant van Coby de Groot.

Coby inspirerende vrouw Netwerken zit in haar DNA Opgesloten. Warme persoonlijkheid met een luisterend oor . Waar ik zeker me bedrijf een APK zou laten uitvoeren.
6 februari 2013, Eric van Ooijen  werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Coby.

Het enthousiasme en de deskundigheid van Coby de Groot als trainer ervaar ik als een super combinatie. Ik neem deel aan de APK-training voor de ZZP-er, wat ik als zzp-er nu net nodig had. De training is concreet, productief en (inter)actief, echt top! Het heeft mij weer in een versnelling gebracht om mijzelf en mijn passie/bedrijf weer eens onder de loep te nemen. Zodat ik verder kan groeien. Dank dank dank lieve enthousiaste Coby voor deze kans. kunstzinnige groet Audrey.
17 december 2012, Audrey Soudant  was een klant van Coby de Groot

Coby leren kennen als een gedreven coach, zeer sensitief met een goed gevoel voor sturing op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Is zeer deskundig en is een warme persoonlijkheid. Door haar gedrevenheid en enthousiasme weet ze goed te motiveren en clienten weer op het juiste spoor te zetten. Wens haar dan ook alle succes toe. Warme groet, Leon Luyt
25 mei 2012, Leon Luijt  was een klant van Coby de Groot

Beste Coby, dank voor de goede coaching die ik van jou heb gehad voor mijn verdere ontwikkeling als adviseur en als mens. Juist op het gebied van het ontwikkelen van vaardigheden en het samenwerken binnen een team. Ik moet je zeggen dat het een verrijking voor me is geworden!
26 maart 2012, Anton Bonte  was een klant van Coby de Groot

Coby heeft mij met haar APK – programma voor ZZP’ers gemotiveerd om mijn ondernemerschap te verbeteren. Voor mij is belangrijk geweest dat passie en geld verdienen samen gaan, eigenwaarde. Ik heb nu concrete doelen om aan te werken. Coby is hartelijk, enthousiast en gedreven in wat ze doet.
22 maart 2012, Kirsten Koetsier  was een klant van Coby de Groot

Zo af en toe kom je iemand tegen, waarbij je denkt: dat is een goeie coach. Coby is zo’n persoon. Zij bruist van energie, heeft daadkracht en geeft feedback. Toch weer die authenticiteit, he? Als coach is zij zelfverzekerd en weet een vertrouwde situatie te creëren. Er lopen naar mijn idee maar een paar van dit soort “stevige” vrouwen rond in Nederland, zijnde actief als coach/trainer. Coby is hier duidelijk een van en indien nodig zou ik haar ook zelf inhuren!
1 maart 2012, Erwin Sakkee werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Coby de Groot

Coby is een krachtig persoon die je volledig op je gemak stelt en je in je waarde laat. Ze luistert erg goed naar wat je zegt en speelt goed in op situaties die ter plekke ontstaan. Kortom dit is een coach waar je op kunt bouwen en die je de kracht geeft om je eigen innerlijke balans weer terug te vinden! Zet deze mooie stijgende lijn voort Coby!
9 februari 2012, ★ Lisette Heijboer ★ werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Coby de Groot

Coby was het afgelopen jaar mijn stok achter de deur qua planning van mijn masterstudie. Ze stort zich vol overgave in haar vak, is kritisch, analistisch en scherp. Recht door zee en vooral niet betuttelend. Verder lijkt Coby heel lief en aardig… en dat is ze ook!
28 juni 2011, Inge Hulsen MRE  werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Coby de Groot

Heel bijzonder zijn mijn ontmoetingen met Coby. Ik kwam voor een APK voor mijn fotografiebedrijf en ik kreeg zoveel meer! Ze laat je vanuit een ander perspectief naar de zaken kijken. Met een groot inlevingsvermogen stelde ze me erg snel op mijn gemak en legde zonder moeite de vinger op de zere plek. Zakelijk en privé. Iedere keer is waardevol met veel tips om in de praktijk toe te passen. Ik kijk zeer uit naar mijn volgende ontmoeting met Coby!
6 mei 2011, HELEEN KLOP – Fotograaf was een klant van Coby de Groot

Coby werkt vanuit haar hart, heeft een hoge energie, is flexibel en zeer positief ingesteld. Ze heeft altijd een totaal overzicht over wat er gebeurt en houdt ook oog voor de kleine, maar zeer belangrijke details. Coby voelt zich altijd verantwoordelijk voor het eindresultaat en handelt hier ook naar, zowel proactief als oplossingsgericht. Voor mij is het een groot voorrecht om van al haar kwaliteiten gebruik te mogen maken tijdens de evenementen van Open Circles en ik hoop nog vele jaren met haar te mogen samenwerken.
May 2, 2011 Mirjam Sariman, Eventmanager, Open Circles Academy worked directly with Coby at Open Circles Academy

Coby is een praktische coach. Haar persoonlijke en professionele manier van begeleiding geeft je richtlijnen om je doel te bereiken. Ben u ook ondernemer of werknemer, twijfelt u over de gekozen richting, stap dan samen met Coby in “CoTrain” . Coby zorgt met haar bijzondere begeleiding ervoor dat u de juiste keuzes kunt maken om uw toekomst vorm te geven. Coby, bedankt voor je inzet en waardevolle ondersteuning. Sharmila Bisheshar.
April 22, 2011 Sharmila Bisheshar, hired Coby as a coach in 2010.

Coby Is een geweldige coach die, toen ik in de knoop zat met mezelf, mee gekeken heeft in mijn wereld, mijn referentie kader. Ze deed dat in een tempo dat telkens op dat moment bij mij paste. Zelf heb ik ook een coachopleiding gedaan en dat maakt het moeilijk omdat ik veel technieken ken en gelijk in wilde zetten, dat maar lukte tot een bepaalde hoogte, Daarna zat ik vast. Coby ging met mij aan het werk nam er alle tijd en rust voor. We gingen samen de confrontaties aan en we hebben het gewenste resultaat bereikt. Als je ooit vast zit, je wilt een andere baan, je huwelijk strandt, of je bent niet tevreden met je situatie in het hier en nu, dan adviseer ik Coby CoTrain. Samen met haar bereik je jouw doel.
April 8, 2011 Rob van Beek, hired Coby as a Personal Trainer in 2010.

Coby is een begaafd coach, een professional. Ze weet op doortastende wijze het vertrouwen bij mensen te winnen. Ze luistert aandachtig, denkt oplossingsgericht en vertaalt dit voor haar clienten in praktische en concrete tips. Het mechanisme wat ze hiermee in gang zet, kan de bewustwording doen toenemen, het tij doen keren en mensen inspireren.”
September 17, 2010 Harold Hoogendam, hired Coby as a Career Coach in 2010.

Ik heb Coby meerdere malen ingeschakeld om met haar de toekomstige salespropositie van mijn eigen onderneming te bepraten. Zij is mij destijds aanbevolen door mensen uit mijn eigen netwerk. Aangezien zij als expert op dit gebied veel ervaring heeft, kon ik bij haar uitstekend terecht met mijn vraagstukken. Dit heeft geresulteerd in het afschaffen van allerlei randactiviteiten en een nog meer gerichte focus op de primaire activiteiten waar het bij Fieldsales Assistance om draait: het uitvoeren van new business salesactiviteiten voor opdrachtgevers. Ik beveel Coby van harte aan bij mede-ondernemers en bij commercieel eindverantwoordelijken van organisaties die op zoek zijn naar een hernieuwde en succesvolle focus op hun oorspronkelijke toegevoegde waarde.
June 8, 2010 Frank van Brero, http://www.fieldsales-assistance.nl/ hired Coby as a Personal Trainer in 2009, and hired Coby more than once.

Coby is een vakvrouw. Haar APK voor ZZP-ers en kleine ondernemers is een goede manier om jaarlijks jezelf én je bedrijf tegen het licht te houden. Als ondernemer zit je toch vaak vast aan je eigen waarheden en Coby zet je aan het denken of dat nou allemaal echt wel zo is. Daarbij is ze een prettige persoonlijkheid, ze heeft humor en sprankeltjes die je weer energie geven. Na een gesprek met Coby is je accu echt weer opgeladen.
February 9, 2010 Carolyne Zevenhuizen, http://www.uitstekendgeregeld.nl hired Coby as a coaching APK in 2010, and hired Coby more than once.