Coby de Groot

 

eigendom deBeeldredacteur

                                                                                                             Coby de Groot (1954)

Is een door passie gedreven en door intuïtie geïnspireerde Business & Life Coach!

Gevoel komt voor het denken!

 

 

 

Coby (1954) is gelukkig getrouwd en heeft, uit een eerder huwelijk, drie geweldige volwassen kinderen: twee dochters en een zoon!

Coby is een ‘selfmade’ woman, die na haar scheiding in 1997 en na tweeëntwintig jaar thuiswerk weer aan het werk ‘moest’. Met veel motivatie en doorzettingsvermogen heeft zij ruim tien jaar gewerkt bij diverse organisaties, afdelingen, teams & leidinggevenden en zich ontwikkeld tot secretaresse voor Directie en MT.

Zij is nauw betrokken geweest bij verschillende (re)organisatietrajecten en begeleiding/ondersteuning van medewerkers met betrekking tot hun functiewijzigingen en/of ontslag, totdat uiteindelijk ook haar functie werd opgeheven.

Vanuit die ervaringen en betrokkenheid heeft Coby haar sociale talenten en vaardigheden verder ontwikkeld door een studie te volgen voor Coaching & Counselling!

In 2007 heeft zij CoTrain opgericht met als doel: zoveel mogelijk mensen te helpen méér plezier uit hun leven en werk te halen! De naam CoTrain staat voor: …Samen ONTwikkelen …! Je hoeft het dus niet alleen te doen!

Door haar levenspad is Coby inmiddels een gedegen ervaringsdeskundige op het gebied van uiteenlopende levens-, werk-, relatie- en gezinsvraagstukken.

In haar nabije omgeving en familie heeft zij ook te maken (gehad) met rouw- en verliesverwerking!

Niet alleen op het gebied van ernstige ziekte, terminale zorg, overlijden of nazorg.

Maar ook bij verlies van lichaamsdelen door amputaties en/of lichamelijk functioneren!

missie en visie Coby

Geef een antwoord